субота, 12 листопада 2011 15:44

Гайтана заспівала під час матчу збірної України з Німеччиною
6

Фото: Фото: Тарас Подолян

Афро-українська співачка Гайтана співала під час першого футбольного матчу на НСК "Олімпійський". У п'ятницю, 11 листопада, на головній арені Євро-2012 національна збірна України зіграла внічию з Німеччиною — 3:3. Гайтана, офіційний друг турніру, виконала пісню "Україно-Будьмо" у перерві поєдинку.

Перед виходом співачки на газон стався кумедний епізод. Футболіст збірної України Артем Федецький, який разом з іншими партнерами по команді розминався на полі, відпустив м'яч задалеко від себе. Той прикотився до Гайтани. Співачка швидко розібралася у ситуації і відпасувала на Артема.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україно, вперед!" - у Києві презентували форму збірної на Євро-2012

Футбольний досвід у Гайтани чималий. На початку цього тижня вона взяла участь у презентації форми збірної України на Євро-2012 (саме у цій екіпіровці українці зіграли з Німеччиною).

На презентації Гайтана заспівала дві пісні — "Україно-Будьмо" та "Viva-Європа!". А залишала сцену у футболці збірної України, яку одягла зверху на плаття.

Також Гайтана співала на відкритті "Олімпійського". Співачка виконала пісню "Стожари".

Зараз ви читаєте новину «Гайтана заспівала під час матчу збірної України з Німеччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі