пʼятниця, 26 листопада 2021 18:32

Фронтмен O.Torvald займався сексом під час прямого ефіру

Фронтмен O.Torvald займався сексом під час прямого ефіру
Фронтмен Євген Галич займався сексом у прямому ефірі. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Соліст гурту O.Torvald Євген Галич розповів про бурхливе минуле. Зараз - він має дружину й двох дітей. Та деякі історії з юності співака можуть вразити навіть найрозкутіших.

Музикант займався сексом під час прямого ефіру на радіо. Раніше Галич працював на різних радіостанціях і в різних містах. Про це рокер розповів у шоу "Хто зверху" на "Новому каналі".

"Якось у Полтаві (рідне місто музиканта. - Gazeta.ua) у нас був керівник, а в нього - донька. Ми почали зустрічатися. Коли в мене були нічні зміни, вона теж приходила на радіостанцію. Під час таких візитів у мене траплявся секс, і я паралельно говорив у мікрофон у прямому ефірі", - приголомшив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Займаються сексом без почуттів і розписуються без весілля: неочікувані факти про чоловіків і жінок

Блогерка, ведуча й учасниця проєкту "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха зізналася, що не може терпіти в чоловіках. Вона поділилася деталями найгіршого побачення. Тоді Маремуха причепурилася: взула підбори, вбралася в гарну сукню, зробила зачіску й макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Фронтмен O.Torvald займався сексом під час прямого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі