середа, 23 січня 2013 17:41

Франциско Гомес назвав маячнею законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму

Франциско Гомес назвав маячнею законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму
Хореограф в разі потреби буде відстоювати права геїв Фото: gaganews.com.ua

Франциско Гомес наразі немає коханця. Про це хореограф розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Не знаю чому. Мабуть через те, що я весь час присвячую роботі. І не маю можливості заводити нові знайомства. Зізнаюся, я чомусь завжди подобаюся людям, у яких уже хтось є. Кожен, хто намагається зі мною познайомитися уже має бойфренда або чоловіка. Мені ніколи не трапляються самотні люди. Хтозна чому. Я скоро їду до Бразилії, тому сподіваюся, що познайомлюсь там із кимось", - наголосив Гомес.

Між тим танцівник прокоментував законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму в Україні.

"Це повна маячня. Тому що ані релігія, ані влада не може диктувати тобі, кого любити, з ким бути в інтимних стосунках. 2013-ий рік надворі. Хто ти такий, щоб говорити мені, що я можу і чого не можу робити? Традиції? Традиції завжди змінюються. А як будуть поводити себе ці політики, якщо раптом виявиться, що їхня донька — лесбіянка, чи син — гей? Що вони тоді будуть говорити? Лицемірно мовчати?", - підкреслив Франциско Гомес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніченко пропонує саджати на 3-6 років за "хороші розмови" про гомосексуалізм

За словами хореографа, він би не залишив Україну через закони проти гомосексуалістів.

"Навпаки, я би відстоював права гомосексуалістів. Те, що я гей, не робить мене менш чоловіком. Я можу бути і з привабливою жінкою, можу кохатися з нею, можу зрештою з нею одружитися, якщо захочу. Хоча навряд чи таке буде. Моя сексуальна орієнтація не робить мене гіршим чоловіком, не зменшує мого таланту. Тому у чому проблема?", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Франциско Гомес назвав маячнею законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі