понеділок, 02 вересня 2013 14:06

Фахівці порівнюють малюнки Сталлоне з картинами найдорожчих художників світу

Восени в Петербурзі Сільвестр Сталлоне покаже себе з іншого боку.

Зірка приїде до Петербурга відкривати виставку своїх картин в Російському музеї. Кожний, хто забажає зможе ознайомитися з художньою творчістю Роккі з 27 жовтня по 27 листопада цього року.

Відомий російсько-німецький мистецтвознавець Йосип Кіблицький, постійний співробітник Російського музею і організатор власних виставок, став ініціатором експозиції. Роботи Сталлоне органічно вписуються в досить цікаву серію виставок "Знамениті малюють". - Каже мистецтвознавець .

Кіблицький запевняє - Сталлоне пише не як любитель, і у нього хороша школа:

"Погляд непрофесіонала не відрізнить малюнок Сталлоне від малюнка одного з найдорожчих на сьогоднішній день художників- абстракціоністів Жана - Мішеля Баскія, чиї роботи продаються за мільйони. Малюнки Сталлоне, безсумнівно, мають художню цінність. Крім того, для мене принципово важливо, що актор зі світовим ім'ям свої живописні роботи не продає, а дарує, перетворюючи цю свою діяльність ще й у соціальний акт. Врешті решт, пращури Сільвестра Сталлоне були з російської Одеси, так що поява його в Росії вельми закономірна".

Припускають, що на виставці буде представлено близько 30 робіт Сталлоне.


Зараз ви читаєте новину «Фахівці порівнюють малюнки Сталлоне з картинами найдорожчих художників світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі