середа, 17 січня 2024 11:18

Фагот вперше розповів, як розійшовся з вагітною дівчиною
3

Фагот з сином
Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta
Олег Михайлюта
Олег Михайлюта

Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот, вперше розказав, як розійшовся з вагітною дівчиною.

Музикант зізнався обраниці на ім'я Анастасія, що в нього немає почуттів до неї. Після чого вона сказала, що вагітна. Про це Фагот пригадав у проєкті "Наодинці"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка TikTok Даша Євтух оголосила про вагітність

За словами артиста, вони розійшлися, але від дитини співак не відмовився.

"Це був дуже складний етап. Зараз все чудово. У нас чудові стосунки і з Настею, і з Микитою, і з її родиною. Нещодавно ми всі разом випадково зустрілися в Парижі. Це була прекрасна зустріч, всі посиділи, поспілкувалися. Я з чистою совістю відправив Микиту до дідуся до Австралії. Він провів там нормально часу, а через деякий час сказав, що хоче повертатися. Він повернувся, і я цьому дуже радий, бо син поруч", - поділився Михайлюта.

Колишній обранець Наталії Могилевської - Олександр Ягольник - прокоментував те, що артистка стала матір'ю. Він зізнався, що радий за жінку.

"Я завжди радий, коли в Наталі щось хороше відбувається в житті, особливо в такій важливій сфері, як сім'я. Будь-якій жінці хочеться реалізувати свої материнські почуття, і я, зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоби вдочерити когось. І зараз дуже тішуся з того, як розпорядилася доля", - поділився Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Фагот вперше розповів, як розійшовся з вагітною дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі