вівторок, 02 червня 2020 09:00

Євген Кошовий поділився політичними планами

Євген Кошовий поділився політичними планами
Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий заявив, що не готовий ставати політиком і ніколи не мав такого бажання. Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

Близький друг президента України Володимира Зеленського, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про свої політичні плани.

Актор заявив, що не готовий ставати політиком і не мав такого бажання ні до президентства Зеленського, ні після. Гуморист під час інтерв'ю "Экзамен" з телеведучою Машею Єфросиніною зізнався, що йому перипетій вистачає і в шоу-бізнесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Зеленський позаводив у владу "кварталівців" та їхніх родичів

"Який пост я міг би зайняти в уряді? Жоден. Я - рідкісний тип людей, який туди не хоче. Абсолютно не хочу, не хотів як до президентства Зеленського, так і не захочу після. Мені вистачає шоу-бізнесу з усіма його перипетіями. А в політиці їх набагато більше. Я не здатний з цим справитися. Я відразу нервуватиму, пускатиму руки в хід... Якщо хтось говорить про мене неправду, я не терпітиму, я битиму в морду - у мене іншого варіанту немає", - заявив Євген.

Маша Єфросиніна підтримала таку позицію артиста, додавши, що також не має бажання ставати політиком, хоч до цього і прагнуть багато зірок в Україні.

Актор студії "Квартал 95", колега президента України Зеленського по шоу-бізнесу Євген Кошовий заявив, що йому пропонували гроші, щоб потрапити в передвиборчий список пропрезидентської партії "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «Євген Кошовий поділився політичними планами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі