вівторок, 08 лютого 2011 13:06

Єва Лонгорія закрутила роман з молодшим братом Пенелопи Крус (ФОТО)

Єва Лонгорія, розлучення якої з Тоні Паркером завершилося всього тиждень тому, вже тішиться в компанії іншого чоловіка.

35-річна актриса з жовтня 2010 року зустрічається з 25-річним братом Пенелопи Крус Едуардо. Днями зірка перестала приховувати свій роман з молодим іспанцем.

Закохані зустріли разом різдво в будинку Лонгорії, а в січні парочку застукали в голлівудському кафе. Проте актриса не поспішала афішувати свої нові стосунки.

Закохані перестали переховуватись лише в минулі вихідні і вирушили удвох на прогулянку на яхті в Маямі. Єва і Едуардо виглядали щасливими і не тушувалися при вигляді фотокамер. Схоже, тепер актриса почувається абсолютно вільною жінкою. Лонгорія повністю оговталася після розриву і готова до нових стосунків.

Трохи раніше зірка зізнавалася, що через розлучення пригнічена і рятується від сумних думок, поринувши з головою в роботу.

Нагадаємо, одна з найбільш бажаних і найкрасивіших актрис подала на розлучення зі своїм чоловіком баскетболістом NBA Тоні Паркером через його численні зради.

Зірка "Відчайдушних домогосподарок" написала на своїй сторінці в Twitter: "Це дуже сумно, що після 7 років спільного життя Тоні і я прийняли рішення розлучитися. Ми глибоко любимо один одного і молимося за щастя кожного з нас".

У заяві в графі "причина розлучення" вказане стандартне формулювання - "непримиренні протиріччя". Однак, як з'ясувалося, Єва подала на розлучення зовсім не через те, що вони з чоловіком не зійшлися характерами.

За словами друзів Лонгорії, чоловік регулярно і систематично зраджував їй. Друг актриси Маріо Лопес розповів, що за останній час Тоні зрадив дружині навіть не з однією, а з двома жінками.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія закрутила роман з молодшим братом Пенелопи Крус (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі