понеділок, 25 липня 2022 14:02

"Цей світанок міг стати для мене останнім" – продюсерка Мозгова розповіла про хворобу
5

У продюсерки Олени Мозгової торік діагностували хворобу Лайма. Ліки тривалий час не допомагали. Тому жінка вже прощалася з життям.

Їй дала сили рухатися далі донька Соломія. Мозгова зазначила, що страждала через неймовірні болі, які принесла хвороба Лайма. Про це розповіла у Facebook.

"Саме цей світанок міг стати для мене останнім. Неймовірні болі, які принесла мені хвороба Лайма і які ніякими обезболюючими неможливо було втамувати, доводили мене до думок, що потрібно завершувати цей земний шлях. Тієї ночі мені було особливо погано", – написала вона.

Хвороба Лайма або бореліоз – це інфекційне захворювання, що характеризується ураженням шкіри, нервової системи, серця, часто переростає в хронічну. Інфекція потрапляє в організм людини через кліща.

"Ця ніч і світанок на фото могли стати останніми. Але завдяки Солі не стали. У той момент, коли було вже нестерпно, я подивилась на свою сплячу красуню та зрозуміла, що поки вона без мене не виживе у цьому світі, я маю знайти в собі сили жити хоча б заради неї", – поділилася Олена.

У продюсерки Олени Мозгової торік діагностували хворобу Лайма
Фото: facebook.com/olenamozgova
Вона показала фото світанку, який міг стати для неї останнім
У продюсерки Олени Мозгової торік діагностували хворобу Лайма
Продюсерка розповіла, що все ж таки знайшла сили рухатися далі
Продюсерка розповіла, що все ж таки знайшла сили рухатися далі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт зізнався, що страждає на невиліковну хворобу – але йому ніхто не вірить

Розповіла, що все ж знайшла сили.

"Через декілька днів моє паралізоване обличчя потроху почало мене слухатися. Лікування подіяло і біль поступово відступав", – зізналася Мозгова.

Продюсерка знає, що багатьом людям зараз дуже важко з різних причин.

"Але за темрявою завжди наступає світанок! І не дивлячись на всі страшні речі, які зараз відбуваються, в житті все одно є прекрасне. Потрібно просто пошукати, озирнутись, придивитись", – наголосила вона.

Продюсерка зробила собі патріотичне татуювання на пів руки. Жінка набила тризуб з мечем посередині й квіти на блакитному тлі.

Зараз ви читаєте новину «"Цей світанок міг стати для мене останнім" – продюсерка Мозгова розповіла про хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі