середа, 14 вересня 2011 18:29

Енні Лейбовіц змусила Леді Гагу їсти хот-дог
8

Енні Лейбовіц плюс Леді Гага - вибухове поєднання. До такого висновку прийшла редакція журналу Vanity Fair та організувала фотосесію з участю обох знаменитостей. Днями співачка була помічена в Нью-Йоркському центральному парку. Гага позувала в черговому ексцентричному кутюрному вбранні і з хот-догом в руках.

Фастфуд, як можна здогадатися, виконавиця взяла не для перекусу. Це задумка Енні. Лейбовіц також наполягла на тому, щоб Леді вдягнула "фірмові" туфлі на запаморочливій платформі. Щоправда, до кінця зйомок дівчина трохи втомилася, і було кілька моментів, коли вона ледь не впала на землю. Довелося асистентам допомагати зірці.

Декількома днями раніше співачка трохи розворушила американську публіку, яка перебувала в жалобі з нагоди десятирічної річниці терористичних актів 9/11. Гага прибула на церемонію в образі "сицилійської вдови" - чорній мереживній сукні. Вбрання було витримане у стилі співачки - воно швидше підкреслював тіло, ніж приховувало. Деякі перехожі уїдливо помітили, це ще, мовляв, добре, що спідню білизну Гага все-таки вдягнула.

Зараз ви читаєте новину «Енні Лейбовіц змусила Леді Гагу їсти хот-дог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі