понеділок, 25 березня 2013 16:59

Емма Вотсон не побоялася повністю оголитися

Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Вотсон знялася у відвертій фотосесії. 22-річна актриса позувала повністю голою.

Молода артистка роздяглася заради благодійного проекту під назвою "Природна краса". Його мета - привернути увагу громадськості до проблем навколишнього середовища.

Знімки з Еммою вийшли чуттєвими і емоційно насиченими. Вони не залишили сумнівів у зрілості героїні, яку ще зовсім нещодавно приймали за підлітка. Крім Вотсон, в проекті візьмуть участь Ель Макферсон, Крісті Тарлінгтон, Брук Шилдс та інші визнані красуні.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Емма Вотсон реготала на врученні премії кращим актрисам Голлівуду

Варто відзначити, що незважаючи на відверту фотосесію, Емма Вотсон не завжди готова демонструвати численним фанатам своє тіло. Останнім часом у Мережі ходили чутки, що зірка, яка зіграла Герміону в "поттеріані", виконає роль любительки садомазохістських ігор Анастейші Стіл в екранізації роману британської письменниці Еріки Леонард Джеймс.

Проте актриса заявила, що не буде зніматися в екранізації еротичного бестселера "50 відтінків сірого", який критики вже встигли назвати скандальну книгу "Сутінками" для дорослих "за велику кількість в творі еротичних сцен і феноменальну популярність роману серед європейських та американських домогосподарок. "Хто з вас думає, що я буду зніматися у фільмі по "50 відтінкам сірого"? Ні, серйозно. У реальному житті. Насправді", - так Емма Уотсон написала в своєму Twitter. Таким чином, на думку журналістів, зірка дала однозначну відповідь на питання численних шанувальником про свою можливу участь у цій картині.

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон не побоялася повністю оголитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі