пʼятниця, 15 травня 2015 18:00

Емма Стоун ледь встигла втримала сукню у Каннах
12

Фото: Reuters

Фотоколл в рамках 68-го Каннського кінофестивалю мало не збентежив колишню наречену Ендрю Гарфілда. На набережній Круазет з'явилася команда фільму "Ірраціональна людина" (Irrational Man).

На Лазурний берег Франції разом з режисером картини Вуді Алленом приїхали Емма Стоун і Паркер Поузі, які виконали у стрічці головні ролі. А ось Хоакін Фенікс, який також зіграв у фільмі, приєднатися до колег, до розчарування своїх прихильників, на жаль, не зміг. Емма Стоун яка прийшла на фотоколл в короткій сукні мало не стала жертвою конфузу, сильний вітер ледь не підняв її спідницю, на щастя Емма притримала вбрання рукою, в чому допомогла їй і колега Паркер Поузі.

Нагадаємо, трагікомедія "Ірраціональна людина" розповідає про викладача філософії, який знаходиться в глибокому екзистенціальному кризі. Однак роман з чарівною студенткою допомагає професорові університету почати все з чистого аркуша і змінити своє життя.

 

Зараз ви читаєте новину «Емма Стоун ледь встигла втримала сукню у Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі