середа, 11 листопада 2009 14:34

Емі Вайнхаус не нахвалиться новим бюстом (ФОТО)

Відома завдяки численних скандалам співачка 26-річна Емі Вайнхаус найближчим часом має намір повернутися на сцену. Але перед продовженням своєї кар"єри Вайнхаус має намір повернути собі колишню красу.

Після того як у співачки в житті відбулися різні депресії, а також тяжка розлука з чоловіком, Емі дуже схудла, змарніла і стала схожа на підлітка, що голодує.

Співачка придумала найшвидший і в той же час дієвий спосіб для повернення в "лад". Вайнхаус накачала груди силіконом і вже встигла показати громадськості свої шикарні форми.

Почала співачка зі збільшення грудей і, як завжди, вирішила питання зі звичним для неї радикалізмом: збільшила груди відразу до четвертого номера, що на три розміри більше природного. Мати співачки розповіла журналістам, що після настільки відчутної надбавки настрій зірки одразу покращився.

"Вона дуже задоволена своїм бюстом. Емі завжди хотіла мати більші груди", - заявила вона. Батько співачки також не залишив подія без коментарів: за його словами, таким чином вона відсвяткувала звільнення від наркозалежності.

Кажуть, що силіконові імплантанти обійшлися Вайнхаус в 32 тисячі фунтів стерлінгів, але Емі витратами явно не переймається. За її словами, хірургічно-психологічне лікування на цьому не закінчено, незабаром вона буде правити стегна та сідниці.

За матеріалами:  News4k.com, Газета.ru

Зараз ви читаєте новину «Емі Вайнхаус не нахвалиться новим бюстом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі