понеділок, 17 серпня 2020 23:46

Ембер Хьорд обурила мусульман

Ембер Хьорд обурила мусульман
Ембер Хьорд відвідала одну із мечетей Стамбула. ФОТО: Instagram

Американська актриса Ембер Хьорд нещодавно відвідала одну із мечетей Стамбула. Там вирішила зробити оригінальні селфі і опублікувати знімки на своїй сторінці в Instagram. Але світлини акторки сильно обурили мусульман. Причиною невдоволення став одяг Хьорд та її поведінка.

На світлинах видно, що Ембер закутала голову шарфом, але не прикривала декольте, а крізь її топ вимальовувались соски. Певна річ, такий вигляд зірки оцінили як неповагу до вірян. Також на одній із світлин в мечеті в кадр потрапив чоловік, який молився і, швидше за все, не давав згоду на зйомку. Правда, згодом зірка видала це фото з Instagram.

"Це місце, де для духовного переживання вимагається скромність, а не нечуйність із твоїми сосками напоказ та без належного прикриття голови та шиї, це не якась фотосесія для другосортного глянцю", - обурився один із користувачів Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марихуана та вечірка на Ямайці: як Мадонна відсвяткувала день народження

16 серпня співачка Мадонна святкувала 62-й день народження. Артистка влаштувала свято на острові Ямайка, куди й запросила друзів та близьких.

Зараз ви читаєте новину «Ембер Хьорд обурила мусульман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі