вівторок, 01 листопада 2011 18:09

Елтон Джон сам розповів про свою "госпіталізацію"

Елтон Джон сам розповів про свою "госпіталізацію"

Легендарний британський музикант Елтон Джон, про госпіталізацію якого повідомили деякі ЗМІ, насправді почувається прекрасно і готується до російських концертів 7 листопада в Санкт-Петербурзі і 14 листопада в Москві, повідомив голова групи компаній-організаторів московського виступу SAV Entertainment і "Російський Шоу -центр "Володимир Зубицький.

У вівторок вранці багато інтернет-видань написали про те, що 62-річний артист був госпіталізований з кишковою інфекцією, через що змушений відмінити низку концертів.

"Як тільки ми побачили в інтернеті, що Елтон Джон потрапив до лікарні, ми відразу зателефонували його агенту Кіту Бредлі. Виявилося, що якраз в цей час в його офісі знаходився сам артист, який дуже здивувався подібним питанням і підтвердив, що він абсолютно здоровий і почувається чудово", - сказав Зубицький.

Елтон Джон запевнив промоутера, що готується до зустрічі з російськими шанувальниками і збирається побачитися з ними на концертах в Петербурзі та Москві.

"Більше того, до Москви він збирається приїхати з повною сім'єю - з чоловіком і прийомним 10-місячним сином Закарі", - додав Зубицький.

Сер Елтон Джон протягом своєї майже 40-річної кар'єри продав більше 450 мільйонів пластинок і записав понад 25 студійних альбомів. У 1994 році він був введений в Зал слави рок-н-ролу, з 1997 року є кавалером ордена Британської імперії, а в 1998 році був посвячений у лицарі.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон сам розповів про свою "госпіталізацію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі