вівторок, 14 лютого 2023 12:36

Ектор Хіменес-Браво замилував романтичним відео з коханою
5

Ектор Хіменес-Браво приховує лице свої коханої
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Ектор Хіменес-Браво приховує лице свої коханої
Ектор Хіменес-Браво приховує лице свої коханої
Ектор Хіменес-Браво приховує лице свої коханої
Ектор Хіменес-Браво приховує лице свої коханої

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво привітав свою обраницю з Днем святого Валентина. До своєї коханої звернувся в романтичному відео.

Ектор зробив слайд-шоу, де були їхні різноманітні світлини. Також на відео містився текст, де кухар говорить, що дуже сумує за нею:

"Дякую, що ти зі мною. Сумую, попри кілометри. Мені з тобою пощастило! Ціную, моя дорога".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ектор Хіменес-Браво показав, який приємний сюрприз йому підготувала обраниця-українка

Про свою кохану кухар мало що розповідає, адже боїться виносити особисте назагал. Хоча знаменитість показує свою обраницю, однак приховує її ім'я. Про стосунки пари стало відомо ще 2021 року, коли Ектор почав ділитися їхніми спільними світлинами. Повномасштабна війна в Україні зблизила закоханих. Дівчина встигла познайомитися з рідними кухара та пожити у нього в Колумбії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Зірковий шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво показав неочікуваний подарунок від військових Збройних сил України.

Він з українськими захисниками готував борщ на спеціальній польовій кухні. Для Ектора працювати з таким приладдям було в новинку. Бійці вирішили подякувати Хіменесу-Браво за його підтримку та допомогу. І в знак своєї поваги подарували цю саму піч.

Зараз ви читаєте новину «Ектор Хіменес-Браво замилував романтичним відео з коханою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі