пʼятниця, 20 листопада 2020 12:09

Dzidzio відзначає день народження. Маловідомі факти з життя яскравого Михайла Хоми
5

Співаку Dzidzio, справжнє ім'я якого Михайло Хома, 20 листопада виповнюється 37 років.

Він підкорив український шоу-бізнес, та на цьому не зупинився. Артист створює кінострічки і серіали. Завдяки незабутньому образу і позитивному настрою, у виконавця постійно збільшується кількість шанувальників. Про це пише tochka.net.

Пропонуємо найцікавіші факти з життя Dzidzio.

1. "Михайло Хома і друзі" - гурт співака на початку кар'єри. Тоді учасники гурту були маловідомі, виступали на весіллях та різних масових заходах.

Дзідзьо відзначає 37-річчя
Фото: instagram.com/dzidzio
Дзідзьо відзначає 37-річчя
Дзідзьо відзначає 37-річчя
Дзідзьо з дружиною - співачкою Slavia
Дзідзьо відзначає 37-річчя

2. Кузьма Скрябін заснував гурт Dzidzio. Першим учасником став Михайло Хома. Саме після заснування гурт виступав на великих сценах, завдяки чому прийшла популярність.

3. Назву гурту обрав Хома. Дзідзьо з діалекту перекладається як дід. А сценічний образ артиста був саме таким.

4. Символом Dzidzio є п'ятак свині. У Хоми є улюбленець - свиня Мейсон. Це і стало причиною вибору такого незвичного логотипу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Dzidzio похизувалася стрункою фігурою

5. За період творчості Хома прославився не лише як музикант і співак, а ще як актор, продюсер і сценарист. Гурт заснував студію DzidzioFilm, яка вже презентувала такі фільми, як "Dzidzio. Контрабас", "Dzidzio. Перший раз".

Артисти Оля Полякова та Dzidzio приміряли образи різних професій. Виконавці знялися в соціальному ролику, присвяченому допомозі онкохворим дітям. Зйомки проходили в супермаркеті. Королева ночі та епатажний музикант приєдналися до благодійної акції "Мене це стосується, а тебе?" разом з 2 фондами: "Таблеточки" і АТБ.

Зараз ви читаєте новину «Dzidzio відзначає день народження. Маловідомі факти з життя яскравого Михайла Хоми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі