вівторок, 12 жовтня 2010 08:44

Джордж Майкл відсидів половину призначеного терміну

Джордж Майкл відсидів половину призначеного терміну

Вчора, після чотирьох тижнів перебування за ґратами, з в'язниці вийшов відомий британський співак Джордж Майкл, засуджений судом до восьми тижнів тюремного ув'язнення за керування в стані наркотичного сп'яніння і зберігання марихуани.

Про це повідомило в понеділок, 11 жовтня, інформаційне агентство АР.

Суддя ухвалив рішення про умовно-дострокове звільнення ув'язненого під його чесне слово і за умови виплати 2.000 доларів штрафу. У найближчі п'ять років співакові також заборонено сідати за кермо автомобіля.

Нагадаємо, що Джордж Майкл був визнаний винним в тому, що 4 липня поточного року він в'їхав на своєму автомобілі Range Rover у вітрину фотомагазину Snappy Snaps, розташованого в живописному районі Хайбері Корнер на околиці Лондона.

Коли до машини співака підійшли поліцейські, він спав, впавши головою на кермо, а двигун машини працював. У Джорджа Майкла спостерігалися всі ознаки наркотичного сп'яніння - він рясно пітнів, у нього були розширені зіниці. Аналіз крові підтвердив припущення поліцейських. Під час обшуку у співака було знайдено декілька сигарет, набитих марихуаною.

На суді він зізнався, що він курив марихуану і приймав сильні заспокійливі засоби.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл відсидів половину призначеного терміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі