субота, 16 липня 2011 13:01

Джону Малковичу незручно грати інтимні сцени

Джону Малковичу незручно грати інтимні сцени

Актор Джон Малкович почувається незручно, коли бере участь в інтимних сценах. Про це він розказав на прес-конференції в Одесі, де зараз проходить кінофестиваль.

"Відчуваю себе некомфортно. Наврядчи хтось з акторів відчуває себе комфортно в ці моменти. Акторам не особливо подобається така робота. Але це не самий складний спосіб заробити собі на життя", - сказав Малкович.

В Україну голівудський актор прилетів втретє.

"Вже двічі був у Ялті. Але не можу сказати, що знаю цю країну. Дуже хотів потрапити в Одесу і сьогодні мені вдалося побувати на цікавій екскурсії цим містом. Все дуже сподобалось, а найбільше - ось ці високі квіти - мальви. В Ялті обговорював питання проведення театрального фестивалю, який хочу тут організувати. Зробили декілька пропозицій Олександру Лебедєву. Він ще думає", - зазначив акторю

Крім кінодіяльності, актор часто грає в театрі.

"Театр і кіно люблю однаково. Можу себе порівняти з музикантом, який вміє грати на двох інструментах. Він не вибирає між ними, а грає на обох. Кіно знаю погано, бо дуже рідко його дивлюсь. Постійно маю багато роботи", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Джону Малковичу незручно грати інтимні сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі