пʼятниця, 17 листопада 2017 11:39

Джіджі Хадід не пустили на показ Victoria's Secret
6

Фото: Reuters

У Шанхаї відбудеться один з найочікуваніших фешн-заходів року - показ нової колекції білизняного бренду Victoria's Secret. Однак не всі "ангели" змогли отримати візу в Китай: "Жінка року" Джіджі Хадід повідомила, що не з'явиться на подіумі грандіозного шоу. Причина - образливе для буддійської релігії відео, яке супермодель розмістила в соцмережах дев'ять місяців тому.

"Я приголомшена новиною, що не зможу бути на шоу в Китаї цього року. Люблю свою сім'ю VS і буду з моїми дівчатками душею.! Кортить подивитися красиве шоу, знаючи, що таким воно і буде. І вже не можу дочекатися наступного року ! " - повідомила сумну для шанувальників новину старша сестра Хадід.

І хоча модель не розповіла про причини її відсутності на прийдешньому шоу, шанувальники припускають, що проблеми з в'їздом до Китаю могли виникнути через расистське відео, яке було опубліковано в лютому цього року в соцмережах Джіджі. На дев'ятисекундному ролику модель зі своєю сестрою Белою збираються спробувати печиво у формі Будди. Крім цього, Джіджі спародіювала вираз обличчя релігійного символу, що миттєво викликало бурхливу негативну реакцію людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Адріана Ліма поділилася секретом ідеальної форми перед показом Victoria's Secret

Про присутність Белли на показі Victoria's Secret в Шанхаї поки нічого невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Джіджі Хадід не пустили на показ Victoria's Secret». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі