середа, 26 грудня 2012 11:09

Джессіка Сімпсон підтвердила свою другу вагітність

 

Напередодні Джесіка Сімпсон в своєму мікроблозі фактично офіційно повідомила про свій цікавий стан.

Джесс опублікувала фото свого первістка Максвелл, яка сидить в милій піжамі на піску. На піску перед дівчинкою красується напис BIG SIS (старша сестра), а супровідний підпис до знімка говорить: "Моя сім'я бажає вам щасливого Різдва!".

Стать майбутнього малюка, як і дату пологів, Сімпсон поки не уточнює. Нагадаємо, малятко Максвелл з'явилася на світ у травні цього року.

Між іншим, Джессіка дуже любить робити важливі повідомлення саме на свята. Так, в минулому році про свою першу вагітність вона повідомила на Гелловін, опублікувавши своє фото в костюмі мумії і приписавши: "Це правда! Я скоро стану мамою!".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Сімпсон вже не може приховувати свою другу вагітність

Чутки про вагітність зірки з'явилися ще минулого місяця. Але якийсь час Джесс намагалася зберегти інтригу: прикривала живіт, не відповідала на розпитування журналістів. Але тепер, коли все ясно, публіку хвилює, коли ж Сімпсон та її коханий Ерік Джонсон нарешті одружаться.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон підтвердила свою другу вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі