понеділок, 03 грудня 2012 09:35

Джессіка Сімпсон знову вагітна

Джессіка Сімпсон знову вагітна
Актриса хоче вийти заміж до других пологів Фото: like.lb.ua

Не минуло й року з моменту пологів, як відома актриса Джесіка Сімпсон знову готується стати мамою. Інформацію про свій цікавий стан дівчина вже підтвердила.

Джерело, близьке до Джесіки, стверджує, що вагітність була незапланованою. У малятки Максвелл Дрю, яка народилася сім місяців тому в одній з елітних клінік Лос-Анджелеса, незабаром з'явиться братик або сестричка.

При цьому зірка хоче вийти заміж, перш ніж вона вдруге стане мамою. "Сімпсон і її наречений Ерік Джонсон не планували цього, але раді, що так вийшло. Тепер непогано було б і одружитися", - розповіли в оточенні пари.

Джессіка хотіла вийти заміж до Різдва і навіть думала про дату в грудні, вибравши 12.12.12. Але її батько виявився замішаний у гей-скандалі. Потім вона дізналася, що вагітна.

"Її весільні плани були зірвані, а урочистість відійшла на другий план у порівнянні з усім іншим, що відбувається в її житті. Тим не менш, вона все ще хоче вийти заміж найближчим часом, і серйозно розглядає можливість шлюбу з Еріком до того моменту, як дитина з'явиться на світ", - додав друг сім'ї Сімпсон.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Сімпсон схудла на 25 кг

За його словами, Джессіка відчуває, що вона відкладала весілля занадто довго. Можлива дата - лютий або березень, але точно до літа, коли народиться дитина.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон знову вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі