середа, 30 травня 2012 17:58

Джессіка Біл не буде народжувати Джастіну Тімберлейку дітей одразу після весілля

Джессіка Біл не буде народжувати Джастіну Тімберлейку дітей одразу після весілля
Актриса стверджує, що весілля нічого не змінить у їхніх стосунках Фото: show.oboz.ua

Популярна актриса і модель Джессіка Біл перервала довге мовчання і прокоментувала чутки про її майбутнє весілля зі співаком і актором Джастіном Тімберлейком.

Нагадаємо, чутки, що Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк збираються одружитися, мусуються світськими хронікерами мало не з першого місяця їхніх стосунків, які почалися в 2007 році. Пара пережила багато чого. У березні минулого року вони навіть розставались. Після Біл Джастін став крутити роман зі своєю партнеркою по фільму "Секс по дружбі" - актрисою українського походження Мілою Куніс, та й Джессіка на місці не сиділа. Вона зустрічалася з Бредлі Купером. Однак Джесс і Джастін зрозуміли, що не можуть один без одного, і відновили свої стосунки.

Наприкінці ж грудня з'явилася інформація, що Біл і Тімберлейк заручились. Про це заявила ювелірна компанія, яка запропонувала свої послуги у виборі обручки для нареченої. Тоді Джастін і Джессіка вперто мовчали щодо цієї новини, однак незабаром підтвердили її. Тепер численні шанувальники пари з нетерпінням чекають на весілля акторів, які, втім, не тільки не повідомили про дату майбутньої радісної події, а й навіть не говорили про саму можливість весілля.

Проте зараз Джесіка Біл вирішила прокоментувати численні чутки навколо її ймовірного одруження з Джастіном Тімберлейком. В одному з нещодавніх інтерв'ю актриса дала зрозуміти, що весілля нічого не змінить. "Я не думаю, що наш шлюб щось змінить. Хоча це і буде нелегко - знайти баланс між особистим життям, родиною і роботою. Але я готова до цього", - заявила Джесіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк готуються до весілля

Також актриса відзначила, що у них з Джастіном не стоїть завдання відразу після весілля обзавестися потомством. "Для мене шлюб не означає, що ми повинні обмежуватися деякими певними ідеями. Скоріше, це можливість вивчити нові речі". Джессіка пояснила, за що вибрала в чоловіки саме Джастіна Тімберлейка, який для багатьох дівчат створює образ такого собі мачо і любителя жінок: "У нього прекрасні комунікативні навички ... і він вміє висловлювати свої почуття. Потім - лояльність. І, нарешті, чесність".

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Біл не буде народжувати Джастіну Тімберлейку дітей одразу після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі