четвер, 02 червня 2011 13:56

Джастін Тімберлейк не розмовляє з Брітні Спірс вже 10 років

Джастін Тімберлейк не розмовляє з Брітні Спірс вже 10 років

Джастін Тімберлейк дав інтерв'ю, в якому відверто розповів про своє юнацьке кохання та про те, як складалися стосунки з Брітні Спірс після розриву.

Для початку співак спростував чутки про те, що регулярно втручається в життя "колишньої".

"Я бажаю Брітні всього найкращого ... але мовчки. Ми не розмовляли вже 9 або 10 років! Звісно, тоді ми були одного поля ягоди - підлітки з маленьких містечок, які потрапили в шоу-бізнес. Але потім ми виросли - і те, якими ми були в дитинстві, перестало мати значення. Не буду говорити за неї, але я, здається, став зовсім іншою людиною", - зазначив він.

Три роки, проведених з Брітні, Джастін згадує як епоху безумств і екстравагантних витівок.

"Навряд чи можна вважати, що ми були нормальними, - розмірковує він. - Хіба можна вважати "нормальним" життя кумира тінейджерів? Але ми були в захваті від того, що маємо такий успіх і можемо робити все, що заманеться. Ми всі були такими - Backstreet Boys, 'NSync, Брітні, Крістіна ... Досить було сказати: "А давайте махнемо на Балі", - і ми одразу ж опинялися в літаку. Маленькі діти дорвалися до великих іграшок ... Зрозуміло, що це не могло тривати вічно".

Після розставання з Брітні Джастін випустив кліп Cry Me a River, де фігурувала дівчина, дуже схожа на його колишню кохану. Сюжет кліпу породив чутки про те, що стосунки двох зірок зруйнувала зрада Спірс. Але навіть зараз музикант не дає прямої відповіді на це питання.

Причина розриву з Джесікою Біл, з якою Джастін зустрічався 4 останні роки, також залишається таємницею.

"Джесіка - однозначно найважливіша людина у всьому моєму житті. Найособливіша за всі 30 років, ось так! Тому я нічого вам не скажу. Я хочу захистити те, що для мене дороге ... наприклад, її", - говорить Тімберлейк.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк не розмовляє з Брітні Спірс вже 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі