пʼятниця, 18 травня 2012 11:34

Дженніфер Лопес стала найвпливовішою знаменитістю

Дженніфер Лопес стала найвпливовішою знаменитістю
В минулому році артистка була на 50-му місці Фото: dailymail.co.uk

Співачка і актриса Дженніфер Лопес очолила рейтинг найвпливовіших знаменитостей, який щорічно складає журнал Forbes. При складанні рейтингу враховується щорічний дохід його учасників, частота згадки їх в пресі та інтернеті.

У торішньому рейтингу Дженніфер Лопес займала лише 50-е місце з 100. Проте участь в якості члена журі у популярному телепроекті American Idol, кілька успішних синглів і нові рекламні контракти дозволили Лопес не тільки заробити за рік 52 мільйони доларів, але і піднятися на вершину рейтингу найвпливовіших знаменитостей.

Друге місце в рейтингу 2012 займає телеведуча Опра Вінфрі, третім став поп-виконавець Джастін Бібер. У десятку найвпливовіших знаменитостей за версією Forbes також увійшли: співачки Ріанна, Леді Гага (у 2011 році вона очолювала цей рейтинг) і Брітні Спірс, фотомодель Кім Кардаш'ян, співачка Кеті Перрі, актор Том Круз і кінорежисер Стівен Спілберг.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес елегантно прикрила груди на червоній доріжці

Росіянка Марія Шарапова - постійна учасниця цього рейтингу Forbes - в 2012 році розмістилася на 71-му місці.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес стала найвпливовішою знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі