четвер, 23 жовтня 2014 13:49

Дженніфер Еністон нарешті призначила дату весілля

Автор: Reuters
 

Пара Дженніфер Еністон і Джастін Теру визначилися з датою весілля і тепер не бажають витрачати ні хвилини даремно. Західна преса повідомляє, що Джен хоче якомога швидше вийти заміж  і планує влаштувати з цієї нагоди скромну вечірку.

Пропозицію заручитися Теру зробив коханій у серпні позаминулого року. За цей час пару не раз розводили і приписували їм романи на стороні. Голлівудські зірки демонстративно ігнорували чутки і спростовували домисли спільними фотографіями. Співробітники журнали "ОК!" Запевняють, що диво незабаром трапиться і закохані виведуть відносини на новий рівень.

"Це дійсно скоро відбудеться. Джен у нестямі від радості і збудження. Вона каже, що це буде найкращий день у її житті ", - сказав інсайдер виданню.

Проте джерело стверджує, що Еністон має намір зробити весілля якомога більш закритим, і ніякої інформації щодо майбутнього свята ви ніде не дізнаєтеся: "Якщо ви спробуєте дізнатися у Дженніфер щось про церемонію, вона просто змінить тему. Вона хоче зробити цю подію інтимним і особистим".

Майбутнє подружжя нервує пресинг з боку громадськості, тому вони відмовляються ділитися особистим щастям з пресою і настирливими фанатами.

Нагадаємо, що недавно Теру поділився з журналістами, що втомився від тиску громадськості.

"На нас з Дженніфер тисне громадськість. Я не хочу нервувати і не звертаю на це увагу, але я не дозволю таблоїдам вказувати мені, що робити", - сказав 43-х річний Джастін Australia's TV Weekly.

"Я не дозволю їм постукувати по годинниках, нагадувати, що вже"час ". Ми просто робимо те, що задумали. Ми абсолютно щасливі, і це очевидно, але ми не залежимо від чиїхось там тимчасових рамок", - говорить Джастін.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон нарешті призначила дату весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі