вівторок, 22 січня 2013 09:36

Джастін Бібер показав голі сідниці

Відомий канадський виконавець і мрія дівчаток-підлітків по всьому світу Джастін Бібер успішно позбавляється від образу пай-хлопчика. На своїй офіційній сторінці в Instagram 18-річний співак опублікував досить провокаційне фото, де демонструє свої оголені сідниці.

Популярний канадський виконавець Джастін Бібер вирішив змінити бездоганну репутацію хлопчика-зайчика на образ плохіша. Спочатку він розійшовся зі своєю подругою, співачкою Селеною Гомес, яка також не була помічена ні в чому непристойному, потім відео з його концертів, де хлопця у відкриту нудить, стали надбанням громадськості, і ось, нарешті, Бібер вирішив оголитися перед численними шанувальниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Бібер побив свого охоронця

Проте юний артист замість накачаного торса показав щось інше. Співак на своїй офіційній сторінці в Instagram виклав фотографію, на якій позує спиною з оголеними сідницями. Менеджер знаменитості Скутер Браун не забарився прокоментувати знімок, назвавши його "Краса і Булки" (за аналогією з "Красуня і Чудовисько"). На це Бібер відповів досить лаконічно: "Ха-ха". Тим не менш численні фанатки виконавця з радістю наклікали на знімок аж 86 тисяч "лайків". Втім, тут Джастін чомусь вирішив зупинитися і видалив провокаційну фотографію.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер показав голі сідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі