понеділок, 07 листопада 2011 14:44

Джастін Бібер судитиметься з дівчиною, яка нібито народила йому сина

Джастін Бібер судитиметься з дівчиною, яка нібито народила йому сина

Адвокати 17-річного канадського співака Джастіна Бібера подадуть до суду на дівчину, яка вимагає з нього аліменти на утримання сина, після проведення аналізу ДНК, передає в понеділок інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей.

За даними джерел, близьких до Бібера, його адвокат Говард Уітцман зв'язався з представниками 20-річної Мерайі Йітер, яка 31 жовтня подала позов до суду міста Сан-Дієго (штат Каліфорнія), вимагаючи від знаменитості щомісячної компенсації в розмірі 12 тисяч доларів на утримання дитини. Уітцман повідомив адвокатам дівчини про те, що аналіз ДНК буде проведений не раніше ніж через два тижні, коли Бібер, який отримав в ніч на понеділок у Белфасті нагороду в номінації "Прорив року" за версією європейського MTV, повернеться в США.

Як наголошується в повідомленні, Уітцман вже підібрав клініку, де буде проведено аналіз.

За словами джерел порталу, Бібер і його команда налаштовані серйозно щодо звинувачень з боку Йітер, яка заявляє в своєму позові, що вступила в статевий зв'язок зі співаком в жовтні 2010 року після одного з його концертів в Лос-Анджелесі, а 6 липня цього року народила хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Джастіна Бібера вимагають $12 тисяч аліментів щомісяця

За даними порталу TMZ, Йітер раніше заявляла, що батьком цієї ж самої дитини був її колишній бойфренд Джон Терранова. Як повідомила сайту бабуся хлопця Френсіс Ліппе, в грудні 2010 року Йітер прийшла до них додому і заявила, що вона вагітна дитиною, батьком якої є Терранова.

Молодий чоловік тоді відмовився це визнати. В результаті, між Йітер і Терранова виникла сварка, під час якої дівчина розбила скло його автомобіля. Пізніше, цього ж дня, під час вже іншої сварки вона, як йдеться в звіті поліції, три рази вдарила юнака в обличчя.

Джастін Бібер, який в серпні цього року отримав нагороду Video Music Awards американського музичного телеканалу MTV в номінації "Краще чоловіче відео року", є улюбленцем дівчаток шкільного віку, незважаючи на те, що інтернет-видання AskMen.com нещодавно поставило його на перше місце в рейтингу найбільш обридлих медіаперсон, про якого хотіли б забути 47% респондентів.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер судитиметься з дівчиною, яка нібито народила йому сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі