четвер, 19 грудня 2019 13:42

Джамала до Дня Миколая випустила колискову

Джамала до Дня Миколая випустила колискову
Фото: youtube.com

19 грудня Джамала випустила авторську колискову.

Пісню записала до Дня Святого Миколая у двох версіях - для хлопчиків і для дівчаток. Назвала їх відповідно - "Спи, мій принце, спи" і "Спи, принцесо, спи", повідомили в ЮА.Крим.

У пресрелізі до пісні зазначили, що автором музики і слів є сама Джамала - українська співачка кримськотатарського походження.

"Десь на п'ятому місяці вагітності я подумала, що у мого сина має бути своя власна колискова, причому така, щоб український мелос вгадувався в ній безпомилково. Так з'явилася "Спи, мій принце, спи". Саме сьогодні, в день, коли всі дітки в Україні знаходять під подушками подарунки і солодощі, я вирішила піднести їм подарунок і від себе теж. Я дарую свої колискові хлопчикам і дівчаткам, щоб вони солодко спали і бачили тільки добрі і світлі сни", – розповіла мисткиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повністю оголена Каменських показала пишні сідниці на гойдалці

Для кожної дитини День святого Миколая – чи не найважливіше свято року. Малеча ретельно готується, пише листи доброму бороданю, а зранку зазирає під подушку в пошуках бажаного дарунка. Михайло Хома, соліст гурту DZIDZIO, теж колись вірив у дива. На зйомках новорічного шоу "Кілька пародій" він згадав своє дитинство.

Зараз ви читаєте новину «Джамала до Дня Миколая випустила колискову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі