четвер, 19 грудня 2019 01:13

Дзідзьо зізнався, що вірить у Святого Миколая

Дзідзьо зізнався, що вірить у Святого Миколая
Артист Михайло Хома вірить у магію зимових свят Фото: Прес-служба Нового каналу

Для кожної дитини День святого Миколая – чи не найважливіше свято року. Малеча ретельно готується, пише листи доброму бороданю, а зранку зазирає під подушку в пошуках бажаного дарунка. Михайло Хома, соліст гурту DZIDZIO, теж колись вірив у дива. На зйомках новорічного шоу "Кілька пародій" він згадав своє дитинство.

" Я щиро вірив у Миколая, в поушку, в подарунки, – розповів Дзідзьо. – Пам'ятаю той момент, коли мама думала, що я сплю, і почала шарудіти пакетами в кімнаті. Та найгірше те, що я ті згортки знайшов на два дні раніше, і побачив, що в них лежало. Кожна дитина таке переживає в своєму житті"

Проте співак не розчарувався в магії новорічних свят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DZIDZIO випустив романтичний кліп

"Головне, щоб ви розуміли: Миколай мамі дає подарунок, а вона при можливості має покласти його під подушку. Тому я далі вірю щирим, дитячим, наївним розумом, що Миколай існує. Він всім чемним людям приносить подарунки", – усміхнувся артист.

Ще на початку творчої кар'єри гурту DZIDZIO учасники колективу зняли комічну короткометражку "Лист до Микола", де кумедно обіграли найяскравіші моменти дитячого свята. Тепер смішні сценки ставить не Дзідзьо, а про нього. На шоу зіронізували щодо участі артиста в "Танцях з зірками".

"Я насміявся і десь себе впізнав. Це було трішки перебільшено, але гарно! Шикарно, я би сказав".

Прем'єра "Кілька пародій" – 30 грудня на Новому каналі.

Дзідзьо показав своє архівне фото, на якому він без бороди.

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо зізнався, що вірить у Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі