пʼятниця, 04 травня 2012 14:40

Дрю Беррімор вже не може приховувати "вагітний живіт"

Актриса Дрю Беррімор вперто не бажає повідомляти про майбутнє поповнення і намагається приховати круглий живіт. Але тільки в неї це вже не дуже добре виходить.

Днями папарацці помітили Дрю біля одного з медичних центрів Лос-Анджелеса. Скоріше за все, актриса проходила плановий огляд у лікаря, а супроводжував її наречений Вілл Копельман.

На актрисі був просторий светр і мішкуваті джинси. Але розповнілу зоряну талію важко не помітити. Більш того, публіці вже відомо, що Беррімор чекає доньку. Подейкують, саме про дівчинку зірка давно мріяла.

Зараз актриса зайнята підготовкою до весілля. Воно, за попередніми даними, відбудеться вже 2 червня в маєтку Дрю в Монтесіто, штат Каліфорнія, а наречена постане в стильному вбранні від Chanel. За словами приятелів зірки, торжество буде проведене з розмахом, але тільки для найближчих людей; журналісти на весілля не запрошуються.

"Вона насправді налаштована на весілля прямо зараз, адже після народження дитини буде вже не до цього", - пояснюють в оточенні артистки.

Паралельно Беррімор зайнята роботою. Нещодавно майбутню матусю помітили на зйомках рекламної фотосесії для власної марки вина Barrymore Pinot Grigio, яке виробляється з винограду, вирощеного в області Трівенето, Італія. За словами самої актриси, їй хотілося створити напій, який відбивав би її стиль і характер: свіжий, динамічний і веселий.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор вже не може приховувати "вагітний живіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі