пʼятниця, 04 листопада 2011 13:52

Дрю Беррімор — найбільш переоцінена зірка Голлівуду

Дрю Беррімор — найбільш переоцінена зірка Голлівуду

Журнал Forbes склав список найбільш переоцінених зірок Голівуду, на першому місці якого опинилася актриса Дрю Беррімор. Комедія "На відстані кохання" 2010 року з її участю заробила на квитках тільки 17,8 мільйонів доларів, зазначає Reuters. У 2009 році фільми з нею "Все путьом" і "Котися!" також провалилися. За підрахунками Forbes, актриса приносить тільки 40 центів з кожного сплаченого їй долара.

Друге і третє місце зайняли Едді Мерфі та Вілл Феррел відповідно. З ними продюсери хоча б не працюють собі у збиток, але і великого прибутку не отримують. Мерфі повертає з кожного витраченого на нього долара 2,7 долара, а Феррел - 3,5.

Фільм "Уяви собі" 2009 року і "Знайомтеся: Дейв" 2008 року за участю Мерфі були не найуспішнішими в прокаті. На думку Forbes, виправити його становище може новий фільм "Як вкрасти хмарочос", який виходить на екрани в листопаді. Крім того, поправити репутацію може і те, що він призначений ведучим на церемонії "Оскар-2012".

У першу десятку переоцінених зірок увійшли також Ніколас Кейдж, Ніколь Кідман, Дензел Вашингтон і Різ Візерспун.

Журнал Forbes вибрав для свого рейтингу 40 найбільш високооплачуваних кінозірок і підрахував, який прибуток вони принесли продюсерами з кожного витраченого на них долара.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор — найбільш переоцінена зірка Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі