вівторок, 05 квітня 2016 09:50

Дрю Беррімор вперше дала інтерв'ю після розлучення

Дрю Беррімор вперше дала інтерв'ю після розлучення

Нещодавно стало відомо, що третій шлюб Дрю Беррімор розпався: актриса і її чоловік Вілл Копелман розлучилися і зараз оформляють розлучення. На наступний день пара офіційно підтвердила, що розлучається. Через добу 41-річна Дрю дала інтерв'ю порталу Popsugar - правда, не говорила на тему розставання безпосередньо.

Однак зірка все-таки зізналася, що у неї зовсім недавно був не найпростіший період:

"Пару місяців тому мені було нелегко, я розуміла, що моє життя поміняє своє звичайне напрям ... Я зателефонувала людині, якій дійсно довіряю і яка завжди дає потрібні поради. Я запитала: "Що ти мені порадиш?". Він відповів: "просто робиш крок, за ним ще один". Повісивши трубку, я подумала: "Ось для чого я дзвоню до цієї людини. Адже це так коротко і так продуктивно. Це відмінний порада. Ось так і треба жити, і я хочу жити так, як він. Просто робити крок, за ним ще один - і рухатися вперед".

До речі, згідно зі здогадом кореспондента, який розмовляв з Дрю, актриса говорить про свого хрещеного батька Стівена Спілберга, який колись і відкрив її талант глядачам.

Що стосується інших тем, то розмова зайшла і про дочок Беррімор. На питання про те, чим би вона хотіла запам'ятатися людям, актриса спочатку забарилася, а потім відповіла:

"Все, що для мене важливо, головна місія в моєму житті, - це щоб мої доньки знали, як сильно їх люблять. Щоб вони пам'ятали, що вони були не просто улюблені, а шалено, до смішного улюблені, любимі більше життя. Це те , заради чого я живу".

Актриса розповіла про те, що рідко готує - і тільки для дочок:

"Вони отримують обід з трьох страв, а я замовляю собі азіатську або мексиканську їжу. Можу замовити що-небудь з китайського ресторану пізно ввечері".

Що стосується зовнішності Дрю, то автор інтерв'ю описує її як дуже природну - "хвилясте волосся, ніби щойно з пляжу, натуральні брови".

"Не хочу зараз вискубувати брови, мені взагалі хочеться повернутися до себе зразка 80-х: природний колір волосся, природні брови, природне обличчя. І не бігти від страху старіння", - говорить актриса.

Зараз ви читаєте новину «Дрю Беррімор вперше дала інтерв'ю після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі