пʼятниця, 20 серпня 2021 12:10

Дружина Стейтема приголомшила фанів новиною
8

Британська супермодель, дружина 54-річного Джейсона Стейтема, 34-річна Розі Гантінгтон-Вайтлі зізналася, що знову вагітна.

Про це вона оригінально повідомила в Instagram, опублікувавши низку стильних фото-луків. Знімки зробила на айфон у ванній кімнаті. На одній зі світлин модель продемонструвала округлий живіт у білій сукні та брендових мюлях на підборах.

"Та-дам! Другий раунд", - написала вона під фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Стейтема знялася повністю оголеною

Фото: instagram.com/rosiehw

Гантінгтон-Вайтлі вже виховує разом із цивільним чоловіком спільну дитину. У червні 2017 року в пари народився син Джек, якому зараз чотири роки. Пара разом з 2010 року. У січні 2016-го Стейтем освідчився, але офіційну церемонію весілля з невідомих причин відкладають майже п'ять років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скарлет Йоганссон народила другу дитину й незвично назвала

Американська акторка 35-річна Ембер Герд повідомила, що цієї весни вперше стала матір'ю. Дівчинку на ім'я Уна Пейдж Герд народила сурогатна матір. Перше фото з немовлям акторка виклала в Instagram. Герд перебуває в стосунках із кінооператоркою Біанкою Буті.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Стейтема приголомшила фанів новиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі