середа, 17 листопада 2010 17:04

Дружина Мозгового відпочивала раз в житті

Дружина Мозгового відпочивала  раз в житті

Дружина покійного Миколи Мозгового Віолета відпочивала один раз в житті. Про це вона розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"З Миколою за все життя відпочивали один раз. Подарував мені круїз на кораблі. Два тижні нічого не робили, їли креветки і гуляли. Дуже незвично було. Адже як відпочивали: зранку - на пляжі, ввечері - концерт. Це ми робили конкурс "Море друзів" у Ялті.

У 2005-му, коли міністром культури була Оксана Білозір, його і конкурс імені Володимира Івасюка закрили.

"Написали, що недоцільно проводити. Не дуже й хотілося. Готель, харчування, мерія, транспорт, рекламу по лікті в клею розвішувати - все сама робила. Микола творчим процесом керував", - згадує Віолета Мозгова.

Зараз вона виконує обов'язки гендиректора столичного палацу "Україна". Микола Мозговий очолював його протягом п'яти років, Віолета була головним режисером.

"Микола тільки з виду грізним міг здатись. Насправді дуже близько до серця все приймав. Він м'якіший ніж я, між іншим. Коли у 2005-му прийшли в "Україну", тут працювало більше 500 людей. І дуже багато було таких, які взагалі нічого не робили. Прийдуть, посидять і пішли. Тому ми зробили велике скорочення. Зараз 306 людей в штаті. FM-радіо своє плануємо відкрити, телебачення. Технічне забезпечення у нас частково є вже. Ось утрясеться все, будемо просити Нацраду (Національна рада з питань телебачення і радіомовлення —Gazeta.ua.), щоб нам частоти давали", - поділилась планами Мозгова.

Нагадаємо, Микола Мозговий помер на 64 році життя. У народного артиста України, естрадного співака, композитора вночі зупинилося серце.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружина Мозгового відпочивала раз в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі