пʼятниця, 16 серпня 2024 17:53

Дружина Мірошниченка поділилась, як проходить день матері чотирьох дітей
5

Марсель
Фото: instagram.com/_inna_mi_
Інна Мірошниченко з дітьми
Жінка розповіла, як проходить її день
Мія
Ангеліна

Дружина телеведучого Тимура Мірошниченка - Інна - поділилась, як проходить її день.

У своєму Instagram жінка зазначила, що шоумен з сьомої ранку до опівночі перебуває на зйомках.

"Іде, ми ще спимо, приходить, ми вже спимо. Марсель вранці встав о 7:30, зняв підгуз і заліз в усі ліжка. Звісно, в кожному лишив свій слід... Бо ранок", - почала розповідь багатодітна мати.

Додала, що няня приходить о 9:30. До того часу Інна готує усім сніданок, прибирає і купає дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30-річна Вікторія Апанасенко народила первістка від чиновника: зворушливі фото

"9:30 - прийшла няня. Я везу двох в садок. Повертаюсь, міняю всі п'ять комплектів постелі. На других поверхах ліжка це ще те завдання...12:00 - їду в садок за Марком, везу до стоматолога. Потім вертаю назад. Беру Ангеліну, везу на метро до нейропсихолога. Повертаю назад на вечерю (яку, на щастя, готую не я). Їду в садок за Марком і Мією", - пояснила жінка.

О 18:30 Мірошниченко відпускає няню і займається побутовими речами.

"Дивлюся, аби не прибили одне одного за машинку. Потім додому. Всіх помити, погодувати, всіх вкласти, прибрати, помити підлогу. Паралельно з цим треба: знайти клініку, де можна провести апаратне лікування очей Ангеліні. Замовити продукти, вітаміни/БАДи. Можливо, навіть самій поїсти", - підсумувала блогерка.

Раніше Інна розказала про стосунки її рідних дітей з прийомними. Зазначила, що між ними присутні ревнощі. Однак, на думку жінки, це абсолютно нормально.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Мірошниченка поділилась, як проходить день матері чотирьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі