пʼятниця, 19 жовтня 2012 17:17

Дружина Кахи Каладзе через його нову посаду віце-прем'єра закрила сторінку на Facebook

Дружина Кахи Каладзе через його нову посаду віце-прем'єра закрила сторінку на Facebook
Тепер Анукі змушена відмовитися від зустрічей з друзями та обмежити себе у всьому Фото: fashiony.ru

Анукі Арешидзе, дружина колишнього футболіста і нинішнього віце-прем'єр-міністра Грузії Кахи Каладзе, та їхній старший син Леван дуже рідко бачать тата вдома. Про це дівчина розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Три місяці Леван не бачив батька, бо той працював. Але я робила все, щоб Леван не відчував його відсутності", - наголосила вона.

Нагадаємо, після перемоги на парламентських виборах у Грузії "Грузинської мрії" лідер коаліції Бідзіна Іванішвілі оголосив склад свого уряду. Колишній футболіст Каха Каладзе обійняв посаду віце-прем'єра, міністра регіонального розвитку та інфраструктури.

Тепер Анукі змушена відмовитися від зустрічей з друзями та обмежити себе у всьому.

"Це дуже складно бути дружиною політика. Я була змушена закрити свою сторінку на Facebook. Я не можу навіть сходити на вечірку зі своїми друзями. Є багато речей, які робити не можу", - підкреслила вона.

Крім того дівчина розповіла, чому вони з Кахою досі не одружені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина нового віце-прем'єра Грузії Кахи Каладзе стане елегантною

"Я придбала весільну сукню вже два роки тому у Амстердамі. Та щоразу, як ми вирішуємо одружитися, у червні, грудні, навалюється дуже багато справ, і ми не можемо цього зробити. Я сподіваюся, що це станеться у червні", - зізналася Анукі.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Кахи Каладзе через його нову посаду віце-прем'єра закрила сторінку на Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі