пʼятниця, 24 червня 2011 13:41

Дощ не пускав зірок до цирку
20

Фото: Фото: Тарас Подолян

Вчора у столичному цирку "Кобзов" розпочався міжнародний фестиваль "Золотий трюк". На виставу прийшли співачка Аліна Гросу, танцівник Влад Яма, шоумен Вадим Мічковський, дизайнерка Діана Дорожкіна та колишня модель Наталія Окунська.

Вечірку для гостей фестивалю запланували на 18.00. На цей час у залі нікого немає.

"Ви ж самі розумієте — дощ на вулиці. Та й наші артисти ніколи не приходять вчасно", - пояснив журналістам один з організаторів фестивалю.

Перші гості починають приходити за годину. На вході їх зустрічають дівчата з прозорими скриньками з написом "Фонд розвитку цирку". У дівчат у вишиванках і чорних спідницях до колін скриньки порожні. Натомість та, що вдягла короткі шорти, назбирала кілька купюр по 10, 20 та 100 грн.

Організатори анонсували приїзд принцеси Монако Стефанії, та вона не приїхала.

"Стефанія не приїхала на фестиваль, бо зараз готується до весілля свого брата принца Альберта ІІ. 8 липня він одружиться з пловчинею Шарлін Віттсток", - пояснив віце-президент Міжнародного фестивалю циркового мистецтва в Монте-Карло Урс Пілс.

Директор цирку "Кобзов" відкрив фестиваль о 19.30.

"Ми плануємо проводити цей фестиваль кожного року. Наступного разу в ньому візьмуть участь ще більше артистів", - сказав він.

Виступали артисти з Великобританії, США, Росії, Франції, Італії, Іспанії, Німеччини, Угорщини та України. Зал стоячи аплодував акробатці 12-річній Тетяні Бєловій з Києва.

Фестиваль триватиме до 26 червня. Переможці отримають 2 золотих, 3 срібних та 4 бронзових медалей.

Зараз ви читаєте новину «Дощ не пускав зірок до цирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі