четвер, 29 квітня 2021 17:27

Дорофєєва поділилася beauty-процедурами, яких завжди дотримується

Дорофєєва поділилася beauty-процедурами, яких завжди дотримується
Співачка в дитинстві жила з великою родиною в квартирі, тому в душ ходили по черзі. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Співачка Надя Дорофєєва поділилася, яких правил дотримується у догляді за шкірою обличчя.

Вона зізналася, що завжди знайде час для тривалих банних процедур. Співачка в дитинстві жила з великою родиною в квартирі, тому в душ ходили по черзі. Про це вона розповіла в "Тревел краш-тесті".

"Тому зараз душ для мене – місце щастя та любові. Можу проводити там дуже багато часу", – зазначила ведуча одного з випусків тревел-шоу "Орел та Решка. 10 років" на "Новому каналі.

Також вона запевнила, що не може піти спати, поки не змиє косметику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Погіршує стан шкіри в 100 разів" - модель назвала шкідливі beauty-звички

"Головне для мене – очищення. Я дуже добре в кінці дня умиваюся: міцелярною водою, двофазною олією для зняття макіяжу, спеціальним гелем з водою, потім протираю обличчя тоніком і зволожую. Очистити шкіру – дуже важливо. Усілякі креми можуть бути розводом, а от очищення – це те, що потрібно робити обов'язково", - додала виконавиця.

Співачка Надія Дорофеєва, яка виступає під псевдонімом DOROFEEVA, потішила шанувальників доволі пікантним контентом. Зірка опублікувала фото, зроблене в гардеробній їхнього з Володимиром Дантесом будинку. На знімку Надія, одягнута в білий світшот, гольфи та трусики, риється в шухляді комоду, демонструючи на камеру пружні сідниці.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва поділилася beauty-процедурами, яких завжди дотримується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі