пʼятниця, 28 жовтня 2022 19:51

Спецтема: Війна Росії проти України

"Добрехалася собі" – Цибульська місяць пролежала під крапельницею

"Добрехалася собі" – Цибульська місяць пролежала під крапельницею
Співачка Оля Цибульска вперше розповіла, чому майже місяць провела під крапельницею цього літа. Фото: instagram.com/cybulskaya

Співачка Оля Цибульска вперше розповіла, чому майже місяць провела під крапельницею цього літа.

Зірка переконана, що її підкосили переживання, які виконавиця тримала в собі, чим зашкодила здоров'ю. Вони стосувалися війни в Україні. В Instagram виконавиця показала архівне відео, яке зняла під час лікування в липні.

"Я добрехалася собі, коли постійно намагалася вдавати, що в мене все добре. Прокидалася зранку, записувала мотивувальні сторіз, телефонувала рідним і близьким, бадьорим голос запевняла, що все ОК. Категорично забороняла собі погані думки й губила себе справжню десь між трьома крапками після фрази "Я маю бути сильною для...". Організм просто сказав "Стоп", – розповіла Оля.

Після цього Цибульська провела майже місяць під крапельницею.

"Після жахів війни, які ми продовжуємо переживати, кожен з нас щодня ризикує стати тією самою крапкою. За дослідженнями МОЗ, понад 90% українців мали прояви хоч одного із симптомів ПТСР", – додала артистка.

Співачка закликала шанувальників не тримати в собі негативні емоції, а ділитися ними з оточенням і не боятися просити про психологічну підтримку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

Українська артистка Оля Цибульська пригадала, як свого часу товаришувала з палким прихильником російського диктатора Володимира Путіна співаком Філіпом Кіркоровим.

В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк Цибульська розповіла, що познайомилася з Кіркоровим ще далекого 2007 року, коли виграла в одному талант-шоу.

Виконавиця зізналася, що тепер шкодує про дружбу з Кіркоровим.

Зараз ви читаєте новину «"Добрехалася собі" – Цибульська місяць пролежала під крапельницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі