вівторок, 15 квітня 2014 14:43

Дівчина ДіКапріо засмагала без бюстгальтера, доки він ніжився у океані
20

Фото: Slash News

Леонардо ДіКапріо та його дівчина, модель Тоні Гарн відпочили на Бора-Бора.

Парочка засмагала та ніжилася в океані, а вийшовши з води Тоні,яка до речі є моделлю марки Victoria's Secret, зняла бюстгальтер і засмагала топлес.

Нагадаємо, пара також провела цікаво час під час музичного фестивалю Coachella, на який завітало чимало відомих особистостей, а Лео, навіть станцював неординарний танець, відео якого вже підкорило інтернет.

Нагадаємо, раніше ДіКапріо зустрічався з моделлю Жизель Бундхен і нещодавно заявив, що одружиться тоді, коли відчуває, що зустрів особливу дівчину.

"Це станеться, коли станеться, я просто хочу щоб все було не поспішаючи, це єдиний шлях, яким я одружусь і коли я відчуваю правильний момент, тоді це станеться", - сказав ДіКапріо у інтерв'ю каналу CBS.

До речі, нещодавно ДіКапріо розповів, що ніколи не хотів спробувати наркотики, хоча йому їх пропанували ще з п'яти років.

"Я бачив це з малих років і я завжди боявся, як це впливає на людей, - говорить ДіКапріо, - я дуже вдячний, що ніколи не пробував і не хотів придбати наркотики".

Зараз ви читаєте новину «Дівчина ДіКапріо засмагала без бюстгальтера, доки він ніжився у океані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі