середа, 28 травня 2008 12:56

Дитина Крістіни Агілери отримала травму голови (ФОТО)

Відома співачка Гвен Стефані зібрала на задньому дворі свого особняка знаменитостей і їх дітей, щоб відзначити другий день народження свого сина Кінгстона. На дитячій вечірці дворічного Кінгстона були помічені Крістіна Агілера з чоловіком Джорданом і малюком Максом, Вікторія Бекхем і її син Круз, а також Ніколь Річі з чоловіком і їх п"ятимісячною дочкою Харлоу.

Папарацці, які робили знімки на вечірці, зуміли зняти обличчя маленького сина Крістіни Агілери - на щоці дитини красувалося велике садно, отримане, мабуть, ще до поїздки до Гвен Стефані. Швидше за все, дитину випадково упустили або вона сама поранилася, залишившись без нагляду, зробили вивід американські блоги. Про це повідомляє Федералпост.

Нагадаємо, подібний випадок з дитиною Брітні Спірс став предметом розгляду в органах опікування. Повідомлялося, що співачка ненавмисно упустила дитину, проте відразу в лікарню не відправилася, а через декілька днів почала помічати, що він багато спить і погано їсть - тільки тоді Брітні Спірс повезла дитину в госпіталь. На щастя, нічого серйозного у сина співачки не виявилося, проте цей інцидент став причиною візиту співробітників соціальних органів в будинок Брітні Спірс і бесіди з нею.

Зараз ви читаєте новину «Дитина Крістіни Агілери отримала травму голови (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі