понеділок, 28 листопада 2011 18:31

Діта фон Тіз продаватиме спідню білизну через інтернет

Діта фон Тіз продаватиме спідню білизну через інтернет

Танцівниця і затята прихильниця стилю пін-ап Діта фон Тіз вирішила спробувати себе в якості дизайнера. Дівчина представила колекцію жіночої спідньої білизни і навіть знялася в рекламі свого дітища.

Фотомодель, королева бурлеску, колишня дружина Меріліна Менсона, жагуча брюнетка з молочно-білою шкірою Діта фон Тіз презентувала лінію авторської білизни для жінок. Зірка незабутнього номера "Келих мартіні" почала співпрацювати з австралійською торговельною мережею Target, і вже в лютому наступного року спідня білизна "від Діти" побачить світ.

"Я хотіла створити гарні речі, які не тільки підкреслили б мою одержимість ретро-стилем, а й за допомогою яких будь-яка жінка відчує себе сексуальною і чарівною", - заявила королева бурлеску.

Примітно, що продаватися воно буде виключно в Австралії. Проте охочі зможуть придбати комплект через Інтернет за цілком демократичні гроші від 12 до 57 євро.

"Особливо пишаюся фактом, що ми змогли зберегти доступні ціни на продукцію", - зазначила фон Тіз.

Тим часом колекція повністю відображає смаки самої Діти фон Тіз: трусики, корсажі, корсети та ліфчики зроблені в стилі 1950-х років. Варто зазначити, що авторка ексклюзивної білизни подумала не тільки про дівчат з тонкою талією, але і тих, хто не може похвалитися ідеальними пропорціями тіла.

"Діапазон розмірів був однією з найважливіших проблем, якою я перейнялася, створюючи цю колекцію", - повідомила новоспечений модельєр.

Однак колекція ексклюзивної спідньої білизни від Діти фон Тіз не є першим у її житті. Так, у 2008 році танцівниця розробляла моделі для марки Wonderbra.

Зараз ви читаєте новину «Діта фон Тіз продаватиме спідню білизну через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі