четвер, 09 серпня 2012 14:01

Dior роздягнув заміжню Наталі Портман для рекламної кампанії

Компанія Christian Dior, котра минулого року зробила актрису Наталі Портман "обличчям" нових духів "Miss Dior Cherie", знову звернулася до послуг молодої голлівудської зірки ізраїльського походження, повідомляє Daily Mail.

На цей раз Наталі рекламує тональний крем Diorskin Nude, що підкреслює, за словами його творців, природну красу шкіри. На знімках, зроблених фешн-фотографом Маріо Сорренти, Портман оголена, проте її груди приховані, в одному випадку, довгим волоссям, в іншому - диванним валиком, на який "прилягла" актриса.

Нагадаємо, що напередодні публікації цих знімків, в ніч на 5 серпня, Наталі Портман вийшла заміж за батька своєї дитини, хореографа Бенджаміна Мільп'є.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Папараці вдалося зробити знімки весілля Наталі Портман

Весільна церемонія проходила вночі, в одному з відокремлених місць, розташованих в Біг-Сюре, малонаселеному районі узбережжя центральної Каліфорнії. Наталі і Бенджамін обмінялися клятвами під хупою: за словами якогось друга Портман, церемонія проходила у відповідності з єврейською традицією.

На весіллі, що проходило практично в повній темряві, були присутні не більше 60 осіб - родичів і близьких друзів молодят, тобто, "тих, хто приходить без запрошення". Судячи з усього, офіційні повідомлення про весілля взагалі не були замовлені. Незадовго до весілля друг Портман запевняв, що Наталі навіть не збирається купувати собі нову сукню.

Зараз ви читаєте новину «Dior роздягнув заміжню Наталі Портман для рекламної кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі