понеділок, 06 лютого 2012 12:01

Деніел Редкліфф знімався в "Гаррі Поттері" з похмілля

Деніел Редкліфф знімався в "Гаррі Поттері" з похмілля

Деніел Редкліфф дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, що знімався в знаменитій франшизі про юного мага в стані похмілля, тому що безпробудно пив.

Те, що у нього проблеми з алкоголем, сам відомий актор Деніел Редкліфф повідомив нещодавно. Актор розповів, що став міцно випивати з 17 років. Саме в цей час Деніел щосили знімався в епопеї про Гаррі Поттера.

"Це було справжньою проблемою. Я не буду вдаватися в подробиці, але скажу, що був п'яний кожен день. Я пив в щоденному режимі", - заявив Редкліфф.

Втім, Деніел Редкліфф зазначив, що ніколи не приходив на знімальний майданчик "під градусом", скоріше, навпаки, страждав від сильного похмілля. Однак популярний актор не має намір згладжувати "гострі кути". Артист зізнався, що випивав в основному вночі, а вдень, з важкою головою, з'являвся перед камерами.

"Ви знаєте, у мене нетривіальна індивідуальність - я володію майстерністю маскування. Скільки журналістів таблоїдів не було б навколо мене в ті роки, я ніяк не "просвічував" свою алкогольну залежність", - зізнався актор.

Разом з цим Деніел з гордістю повідомив, що зараз з алкоголем зав'язав і не брав у рот і краплі вже більше року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деніел Редкліфф розповів про свою проблему з алкоголем

До речі, Редкліфф зміг позбутися не тільки алкогольної залежності, але і амплуа юного чарівника Гаррі Поттера. Актор зіграв одну з головних ролей у бродвейській постановці "Як досягти успіху в бізнесі, нічого не роблячи". Варто зазначити, що театральна критика дуже прихильно поставилася до нового образу Редкліффа.

Втім, для нього це не перша роль у театрі. Кілька років тому Деніел зіграв у виставі оголеним, чим сильно шокував своїх фанатів. А незабаром з ним вийде новий фільм "Жінка в чорному", де Редкліфф грає чоловіка, набагато старшого за себе за віком.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф знімався в "Гаррі Поттері" з похмілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі