вівторок, 24 січня 2012 10:07

Деніел Редкліфф не спілкується з Рупертом Грінтом

Деніел Редкліфф не спілкується з Рупертом Грінтом

У своєму останньому інтерв'ю Деніел Редкліфф зізнався, що не тільки не дружить з Рупертом Грінтом, але практично з ним не розмовляє.

"Всі чомусь вважають, що ми з Рупертом Грінтом і Еммою Вотсон - найкращі друзі. Але насправді, я дружу тільки з Еммою, ми з нею постійно пишемо один одному смс. А з Рупертом ми не зідзвонюємося і не спілкуємося, просто вітаємося при зустрічі, і все", - поділився актор.

Треба сказати, що Деніел Редкліфф не відчуває ніякої радості від своєї слави.

"Бути зіркою - це жахливо, просто огидно, - говорить він. - Звичайно, є і плюси, але вони пов'язані скоріше з самою роботою, а не із зірковим статусом".

Зараз Деніел Редкліфф готується до прем'єри трилера "Жінка в чорному". Для нього це своєрідний дебют - перший фільм, в якому він взяв участь після завершення франшизи про Гаррі Поттера.

"Це моя перша доросла роль, - пояснює 22-річний актор. - Моєму герою 24 роки, і у нього є син. "Жінка в чорному" не має нічого спільного з Гаррі Поттером. Але там не буде нічого шокуючого - я не граю драгдилера або "хлопчика за викликом". Я просто вибрав цікаву роль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 10 років фільм про Гарі Поттера перетворився на готичний трилер - критики

Колишні партнери Деніела також не втрачають часу: Емма Вотсон нещодавно з'явилася у фільмі "Мій тиждень з Мерілін", а Руперт Грінт знявся в кліпі на пісню популярного британського музиканта Еда Ширана.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф не спілкується з Рупертом Грінтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі