середа, 12 жовтня 2016 10:07

Деніел Крейг не проти знову з'явитися у "Джеймсі Бонді"

Деніел Крейг не проти знову з'явитися  у "Джеймсі Бонді"

Актор Деніел Крейг, на нещодавньому фестивалі журналу The New Yorker заявив, що відмінно себе почуває в образі агента британських спецслужб на екрані.

"Грати Джеймса Бонда - найкраща робота в світі. Мені подобається зніматися у фільмах про нього. Якщо і далі буду отримувати задоволення від роботи над цією роллю, то продовжу грати агента 007", - натякнув на свою участь в продовженні знаменитої кіноісторії актор.

Навесні Крейг, який знявся в чотирьох фільмах про найпопулярнішого шпигуна, висловлював протилежну точку зору, відмовляючись брати участь у продовженні бондіани і від гонорару в 100 мільйонів доларів. А в жовтні 2015 року він заявив, що краще поріже собі вени, ніж зіграє в п'ятому фільмі.

Нагадаємо, серед можливих кандидатів на роль Джеймса Бонда, за даними західної преси, творці фільму розглядали Тома Хіддлстон, Джеймі Белла, Тео Джеймс.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Крейг не проти знову з'явитися у "Джеймсі Бонді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі