неділя, 21 березня 2010 18:27

Демі Мур попередила самогубство

Демі Мур попередила самогубство
Голлівудські акторки Демі Мур та Ніа Варалос (зірка стрічки "Моє велике грецьке весілля") допомогли поліції попередити самогубство 18-річного юнака.

Про суїцидальні наміри хлопця акторки прочитали в його мікроблозі Twitter. Юнак, ім"я котрого не розголошується, відправив на адресу Демі Мур повідомлення, в котрому вказав, що він безнадійно загубив своє життя і вирішив звести з ним рахунки. Самогубця також планував відзняти за допомогою веб – камери сцену, коли він повіситься на дереві в дворі свого дому.

Демі запитала в юнака через Інтернет, чи потрібна йому допомога. Доки Мур вела переписку з потенційним самогубцем, її подруга Ніа Варалос зателефонувала до центру з відвернення самогубств в Лос-Анжелесі.

Вночі до будинку юнака у Флориді прибули поліцейські. Мати хлопця повідомила, що її син емоційно не стабільний та страждає розладами психіки. Його вже помістили під нагляд лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур попередила самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі