вівторок, 05 жовтня 2021 14:32

"Давній друг". Репер випустив кліп на саундтрек до роману Артема Чеха

"Давній друг". Репер випустив кліп на саундтрек до роману Артема Чеха
Freel випустив кліп на пісню "Давній друг". Фото: instagram.com/me.freel

Репер 35-річний Freel презентував відеороботу на пісню "Давній друг". Сингл став саундтреком до роману "Хто ти такий" письменника Артема Чеха.

Режисером кліпу виступив Денис Захаров. У кліпі, опублікованому на YouTube-каналі реп-виконавця, показують історію "справжньої дружби, дитинства, проведеного у 1990-х, коли найкращою розвагою для дітей були не смартфони, а м'яч". Про прем'єру Freel повідомив у Facebook.

"Ця пісня – саундтрек до книжки Артема Чеха "Хто ти такий?". Ми з Чехом дружимо уже, страшно сказати, 16 років. Сюжет кліпу обертається навколо цілком реального патрону, який Артем колись привіз з АТО", – розповів репер.

Автором інструменталу в пісні є саундпродюсер Стас Чорний: він співпрацює з такими виконавцями, як-от Alyona Alyona, Kalush, Христина Соловій та гурт "Океан Ельзи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баби круті чуваки": Карпа представила кліп на запальну пісню

Колишній учасник гурту "На Відміну Від", що заснував з Андрієм Бєляєвим 2005 року, та український репер Freel випустив третій сингл "Шо там у хохлів" зі свого альбому "Спалах", в якому згадав найгучніші фейки російської пропаганди.

За словами виконавця, "Шо там у хохлів" – це іронічна історія про російського вченого, філолога, якому щодня по телевізору показували жахіття, які нібито відбуваються в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Давній друг". Репер випустив кліп на саундтрек до роману Артема Чеха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі