середа, 15 лютого 2012 10:31

Дату весілля Шарапової та Вуячича погодили їхні агенти

Дату весілля Шарапової та Вуячича погодили їхні агенти

Відома тенісистка Марія Шарапова нарешті дозріла для шлюбу. Як повідомили вчора представники спортсменки, одруження Маші та її коханого, баскетболіста Олександра Вуячича, заплановано на 10 листопада.

Марія і Саша вперше з'явилися на публіці в листопаді 2009 року на концерті групи U2, і через рік дворазовий чемпіон НБА зробив тенісистці пропозицію в своєму будинку на Манхеттені.

Однак Марія не поспішала. Торік Шарапова зауважила в одному з інтерв'ю, що заради кар'єри вирішила відкласти весілля на невизначене майбутнє. Але в кінці кінців наречений з нареченою визначилися. Точніше, вони довірили обговорити відповідну обом дату одруження своїм агентам.

За деякими даними, представник баскетболіста запропонував влаштувати торжество в середині травня, але сторона тенісистки цей варіант відразу відкинула. Оскільки саме в травні в Парижі проходитиме єдиний турнір серії "Великого шолома", який поки не підкорився Шараповій, - Roland Garros. Двотижневий медовий місяць в серпні, відразу після Олімпіади, теж не підійшов менеджерам тенісистки, яка має намір завоювати золоту медаль в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарапова відклала весілля з баскетболістом заради кар'єри

Прорахувавши всі варіанти, представники Шарапової вирішили: кращого часу, ніж початок листопада, коли тенісний сезон буде майже закінчений, не знайти. Зупинилися на красивій даті 10.11.12. До цього часу Вуячич вже покине чемпіонат Туреччини і приєднається до "Нью-Джерсі Нетс", який виступає в НБА. Зрозуміло, місце проведення торжества поки тримається в суворому секреті.

Зараз ви читаєте новину «Дату весілля Шарапової та Вуячича погодили їхні агенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі