пʼятниця, 11 листопада 2022 12:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Дантес назвав два моменти, через які не стримав сльози під час війни

Дантес назвав два моменти, через які не стримав сльози під час війни
Артист Володимир Дантес зізнався, чому двічі плакав за війну. Фото: instagram.com/vladimirdantes

Співак і шоумен Володимир Дантес розповів, що викликало найбільше емоцій за час війни.

За його словами, було два моменти, через які він плакав. Про це зізнався в інтерв'ю JetSetter.ua.

"Я плакав двічі. Перший раз – 1 березня, коли ракета влучила в Харківську обласну державну адміністрацію та центр міста, у місця, де я жив та де маю багато спогадів із дитинства. Другий раз не зміг стриматися, коли на місцях руйнування побачив дитячі іграшки. Дитяча іграшка – це ж наче найближчий друг для дитини. А тут вона лежить покинутою. Хочеться вірити, що ця дитина жива, що їй просто довелося залишити іграшку. Водночас згадуєш, скільки дітей померли або зазнали знущань, зґвалтувань", – розповів співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ким виявився чоловік, якого Кацуріна забрала з родини – фанати з'ясували

Дантес сказав, що в такі моменти не може придумати нічого, аби відволіктися. Тому коли відчуває, що хоче плакати – плаче. Він не розуміє, нащо стримувати сльози.

Також Дантес поділився, що постійно намагається допомогти Харкову, бо має там багато знайомих. Йому приємно, що з перших тижнів війни у місті почали займатись волонтерською діяльністю багато його однокласників. Також він старається допомагати грошима та розповсюдженням інформації, до прикладу, інформації про різні волонтерські ініціативи.

"Моя команда придумала ініціативу два місяці тому. Ми створили гугл-форму, аби люди могли писати туди про свої благодійні фонди та ініціативи. Раз на тиждень вибирали п′ять фондів, щоби розповісти про них на моїй сторінці. Серед них було багато харківських фондів… І ось, до речі, 13 грудня планую знімати там своє шоу та висвітлювати, що зараз відбувається у місті, кому і яка потрібна допомога", – додав артист.

Дантес познайомив свою нову обраницю, рестораторку Дар'ю Кацуріну з матір'ю Марією Олексіївною. Співак зняв їхні спільні посиденьки. На кадрах видно, як вони з Кацуріною сидять у матері на кухні, п'ють чай і їдять смаколики.

Зараз ви читаєте новину «Дантес назвав два моменти, через які не стримав сльози під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі